Om

Affärside

Sten Brunnström Konsult AB har till uppgift att med en effektiv och professionell organisation kunna erbjuda lösningar och utrustning till ett marknadsmässigt pris.

I våra åtagande ingår förutom försäljning även installation/driftsättning och service/underhåll.

Sten Brunnström Konsult AB skall av både kunder och leverantörer uppfattas som en samarbetspartner med mycket hög kompetens.

Företaget

Vi är två anställda på Sten Brunnström Konsult AB och har vårt kontor utanför Hästveda, men största delen av vår verksamhet bedrivs ute hos våra kunder.

1998 omsatte vi ca 4.5 miljoner kronor.

Vi har framförallt valt att arbeta med Lenovo Datorer och Servrar, HP Skrivare, Microsoft Windows och Linux operativsystem, MikroTik  nätverksprodukter

Vi har en lång erfarenhet av datainstallationer. Detta i kombination med vidareutbildning och ett starkt engagemang borgar för ett gott resultat.

År 2002 blev vi utsedda till IBM Advanced Busines Partner
En IBM Advanced Business Partner är en affärspartner som har uppnått en hög kvalitetsstämpel för sin verksamhet. De har mycket kunnig personal med certifieringar för de IBM-produkter de säljer, kundsupport av god kvalitet, möter högt ställda tekniska krav samt genomgått en årlig  kundundersökning.

Vi är

Lenovo Business Partner

MikroTik MTCNA

Sten Brunnström Konsult AB

Hagnarp 2405
S-282 76 Hästveda 
Sweden 

GSM (Cell): +46 70 5458926
E-Mail: sten AT sbr-konsult.se
Homepage http://www.sbr-konsult.se